Bemanning

Wij zijn Stijn en Yvet. Toen we net verliefd waren, hebben we samen een zeilcursus gedaan op een klein open bootje. En behalve dat het vonkje tussen ons net aan was, werd het vonkje tussen ons en het zeilen ook een mooi vuurtje.

Inmiddels zijn we heel wat jaren verder. We hebben door de jaren heen – telkens met zweethandjes – de bootjes die we zeilden verruild voor een iets groter exemplaar en het vaarwater groeide mee. Van Friese Meren naar Med en Oostzee. Ondanks soms penibele momenten werd de verliefdheid steeds groter.

Onze droom om een langere reis te maken heeft zich steeds sterker in ons genesteld. Om onze huidige manier van leven een tijdje los te laten en samen meer van de wereld te ontdekken!

Naast de droom om meer te ontdekken van de wereld, bindt ook de wil om van het leven te genieten ons. Daar hoort lekker eten en goede wijn bij. Ook met een beperkte scheepskombuis en lokale ingrediënten proberen we altijd lekkere gerechten op de borden te toveren.

In juni 2017 hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben we de trossen van de Amuse losgegooid. We zijn onderweg en vullen onze droom in. Op deze website kun je onze belevenissen volgen.