Carieb hieperdepiep! (Dag 4 Suriname – Tobago)

Drie dagen op zee hebben een functie. Voor mij wel in elk geval. De tranen om Suriname zijn vergeten. Ingeruild voor opwinding over Tobago, dat we in de verte al vaag kunnen zien liggen.

Onze Tom-Tom-op-zee zegt dat we officieel de Caribische Zee op zijn gevaren. Na heel veel regen gisteren (en een prachtige regenboog) schijnt de zon vandaag weer uitbundig. De zee heeft haar kleur aangepast naar prachtig turquoise. Love it!

Het was nog even puzzelen of we vóór donker aan konden komen, maar de afgelopen uren zijn we echt op Tobago afgespeerd (met een snelheid tussen de 8 en 10 knopen). Het gaat nu ineens makkelijk lukken om vóór zonsondergang te arriveren. Nog een paar uurtjes varen en dan zullen we ons anker laten vallen in Store Bay aan de west-kant van het eiland.

2 reacties op “Carieb hieperdepiep! (Dag 4 Suriname – Tobago)”

  1. Genoten van jullie Surinaamse verhalen, benieuwd waar jullie op dit nieuwe eiland weer op gaan stuiten (nou ja benieuwd: lekker eten is wel een rode draad in jullie blogs 🙂 Kortom: laat je weer lekker verbazen en geniet met 2 handen tegelijk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.