Een mooie Wauquiez te koop!

Soms lopen de dingen wel héél toevallig. We zijn nu al zo’n twee-en-een-half jaar aan het zoeken naar een boot waarmee we onze droom kunnen realiseren om met z’n tweeën een langere reis te maken.

Afgelopen week belde Stijn voor de zoveelste keer naar een makelaar (For Sail), omdat we op internet een boot hadden gezien die onze interesse had gewekt; een X-412. Inmiddels hebben we zo veel boten gezien, dat een telefoongesprek ons al veel aanknopingspunten biedt om het kaf van het koren te scheiden. En zo constateert Stijn al na een paar minuten aan de telefoon met de makelaar dat deze boot ‘m niet wordt.

Deze makelaar is echter slimmer dan veel van zijn concurrenten in de markt en knoopt een praatje aan met Stijn om zicht te krijgen op wat we zoeken. Stijn vertelt over onze plannen en onze wensen ten aanzien van een boot. En ja… als hij een voorbeeld moet noemen, dan is hij erg gecharmeerd van de Wauquiez Centurion 40S.

Vandaag (nog geen paar dagen later) wordt Stijn teruggebeld door de makelaar. Hij is net gebeld door de eigenaar van een Wauquiez Centurion 40S die overweegt haar te verkopen. Of wij interesse hebben. Ja, natuurlijk! De huidige eigenaren zijn nu nog op vakantie met de boot, maar ze verwachten rond 20 juli in Zeeland rond te varen. Wordt vervolgd…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *